31 december 2011

Nyårslöfte

Jag har nog alltid avgett nyårslöften tror jag. Förr om åren har de oftast handlat om träning, att äta mindre och bli snyggare!  Detta är något jag med åren har gett upp.... :)  Nu för tiden försöker jag avge mer realistiska och positiva löften. 
Förra året så hade jag framförhållning som mitt löfte, och det tyckte jag var bra! Jag skulle tänka på att alltid ha bra framförhållning, för att ge mig själv ett bättre utgångsläge. Till viss del tror jag att lyckades ganska bra med detta löfte.

I år är mitt nyårslöfte att jag ska ta hand om mig själv. Jag ska försöka bli bättre på att sätta mig själv först ibland. Detta innebär inte att jag ska bli en egoist och vara självisk, utan att jag ska bli snällare mot mig själv. Ge mig själv mer tid, tanke och omsorg.
Vad tror ni om det?

För att verkligen se till att detta blir av och för att kunna följa detta löfte så skapar jag en ny etikett som heter Nyårslöfte 2012. Jag ska tagga alla inlägg som handlar om att jag tar hand om mig själv med denna etikett. Vi får väl se hur det går!

Avlägger ni nyårslöften?

 

Bild från Pinterest

4 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Bra ide vännen! Det kommer du att fixa- jag ska försöka vara en fin vän och hjälpa dig och se till att det blir så. Saknar dig såååå i kväll....Puss och kram

Tina sa...

Klart du fixar det!
Jag har inga löften, bara tankar och dem ska jag ta tag i...

Ha en fin dag på det nya året, kram

Erik och Nellie sa...

Bra nyårslöfte! :) Räkna med att jag kommer stötta och peppa det, och ibland kanske t.o.m. vara lite besvärlig. ;) Kram

Jennica... sa...

Tack för fina ord! Och jag blir glad för pepp och stöd, och även 'besvärligheter' ibland! :)
KRAM!